lördag 27 december 2014

Full omgång idag!

Idag är hockeyallsvenskan igång igen och det bjuds även på full omgång vilket jag gillar, alldeles för lite av det.

Här är dagens matcher och vad jag tror om dessa:

Vita Hästen - Rögle X
Kommenatar: Vita Hästen har varit inne i en tung period och uppehållet kom lägligt hoppas jag så att man fick ladda om batterierna lite. Rögle har vunnit de två tidigare mötena lagen emellan den här säsongen men jag tror att Hästen får med sig minst en pinne från den här matchen.

Västerås - Karlskrona 1
Kommentar: Trean mot tvåan i serien och lagen har samma poäng. Västerås har radat upp 8 segrar innan uppehållet och det kom kanske inte så lägligt för dom. Karlskrona är väldigt stabila och gör sällan en dålig match. Jag tror dock på en hemmaseger för Västerås.

AIK - Karlskoga 1
Kommentar: AIK ligger just nu under "nedflyttningsstrecket" men har spottat upp sig sedan tränarbytet. Karlskoga har haft en riktigt bra form innan juluppehållet och har verkligen kommit igång och ligger 4:a i tabellen. Jag tror på en liten "skräll" och att AIK vinner.

Mora - Malmö 2
Kommentar: Mora öppnade säsongen otroligt bra men har tappat lite ju längre säsongen gått. Man ligger dock 6:a i tabellen och endast 3poäng från andra platsen. Malmö däremot har varit väldigt stabila under säsongen och man leder serien fullt rättvist. Man har ett väldigt komplett lag och jag tror att man vinner den här matchen knappt.

Björklöven - Almtuna 1
Kommentar: En ganska oviss match mellan lag som blandar och ger en hel del. Björklöven har väl gått lite som förväntat medan Almtuna har överraskat positivt på mig. Jag tror att Björklöven vinner den här matchen pga hemmaplansfördel.

Södertälje - Timrå 1
Kommentar: Södertälje har underpresterat ganska rejält hittills under säsongen och måste börja vinna nu, dels för att undvika en bottenstrid och dels för att haka på lagen ovanför från plats 8 och uppåt. Timrå trodde jag innan säsongen skulle få det tufft och man ligger förnärvarande sist i tabellen. Södertälje vinner den här matchen med minst 2 mål.

Asplöven - Oskarshamn 1
Kommentar: Asplöven hade det riktigt tungt innan uppehållet och radade upp förlust efter förlust. Oskarshamn däremot höjde sig ett par snäpp och gjorde det bra. En väldigt svårtippad match som jag tror att Asplöven vinner, då det är väldigt jobbigt som motståndare att spela uppe i Haparanda.


Vad tror du om dagens matcher?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar