onsdag 3 december 2014

Hästen återigen vinnare!

Vita Hästen vann kvällens match mot Björklöven med 4-1 och bryter den negativa trenden!

Björklöven tog ledningen i matchen med 0-1 efter 10.20 spelat genom Felix Maegaard-Scheel. Det blev videogranskning på målet men det godkändes sedan.
Hästen fick sedan ett gyllene läge att kvittera när man fick spela 5 mot 3 och man tog vara på chansen. Henrik Thegel kvitterade efter 16.03 genom ett dragskott upp i nättaket.
1-1 stod sig sedan perioden ut, skotten 11-9.

Hästen fick chansen i powerplay efter halva den andra perioden spelad och man fick utdelning återigen. Den här gången var det Adam Schmidt som kunde trycka in en retur efter 10.33.
3-1 kom kort därefter genom Marcus Eriksson, vilket var resultatet inför sista perioden.

I sista perioden kontrollerade Hästen matchen och man lyckades sedan göra 4-1 i slutet av matchen på en kontring där till slut Thegel kunde sätta 4-1 i tom kasse!

----

Skönt att man vinner den här matchen! Hoppas det kan ge lite "boost" i laget nu och att man bygger vidare på det här.

Jesper Samuelsson står för 3 assist ikväll. Axel Brage gör en riktigt stabil insats i målet och Adam Schmidt var riktigt bra, kul dessutom att Schmidt fick göra mål!