lördag 27 december 2014

Hästen fick sin revansch!

Hästen är på vinnarspåret igen! 3-1 hemma mot Rögle var ett styrkebesked och såhär kort inpå slutsignalen känns det som att uppehållet varit bra för Hästen även om det baa spelats en match.

Hästen tog ledningen med 1-0 i första perioden genom Henrik Thegel vilket blev periodens enda mål. En period med fördel för Hästen.

Hästen gjorde 2-0 i andra perioden mycket vackert genom Sean-Michel Sunnqvist.
Rögle reducerade sedan till 2-1 i slutet av perioden, trodde de flesta. Domaren ringde på målet och dömdes sedan bort pga offside i målgården.

Men 2-1 skulle komma snabbt in i tredje genom Jakob Lilja. Rögle tryckte på och tryckte på men en storspelande Axel Brage stod emot.
Istället kunde Anton Brehmer avgöra matchen med sitt 3-1 mål som sedan blev slutresultatet.

----

Hästen är alltså på vinnarspåret igen. Man kämpade matchen igenom och man var noggrannare i spelet och gjorde färre misstag mot vad det varit de senaste matcherna innan uppehållet.

Sedan storspelade Axel Brage i målet och det är vad som behövs för Hästen i matcherna!

Riktigt skön seger och jag hoppas Hästen kan bygga vidare på det här nu!