fredag 5 december 2014

Hästen förlorare igen!

Efter segern senast mot Björklöven blev det förlust igen för Hästen. Ikväll förlorade man mot Södertälje med 5-1!

Den första perioden vann Södertälje med 2-0 efter att Rickard Palmberg först gjorde 1-0 efter fina dribblingar på blå och sedan ett skott bakom en skymd Brage, och sedan 2-0 efter att Brage tappat pucken och Palmberg snappade upp pucken bakom Brage och kunde enkelt slå in pucken i mål.
Det var en period med fördel för SSK som alltså kunde göra 2 mål inom loppet av en och en halv period.

Hästen började andra perioden bättre men det var SSK som skulle göra 3-0. Efter lite drygt 12min spelat gjorde Lindhagen mål för hemmalaget.
I slutet av perioden utökade Södertälje sin ledning till 4-0 genom Jesper Frödén och matchen kändes klar!

I sista perioden utökade hemmalaget sin ledning till 5-0 genom Jakob Karlsson. Kort därefter reducerade Hästen genom Riley Armstrong.
Det blev inget mer mål i matchen utan Södertälje vann den med 5-1.

Kort och gott, Södertälje var bättre och tar en välförtjänt seger!

Nästa match för Hästen är mot Asplöven hemma i himpa på Tisdag.