Matcherna idag i hockeyallsvenskan!

Idag har det varit en hel del matcher i hockeyallsvenskan. Och resultaten gick Hästens väg känns det som.

Resultaten idag:

Malmö-Timrå 4-2
Det går fortsatt tungt för Timrå. Man har en riktigt tung period och för deras del gäller det att börja vinna snart. Malmö däremot kom tillbaka från senaste förlusten mot Oskarshamn och riktigt bra förtillfället.

AIK-Mora 3-0
AIK tar en riktigt tung seger. Att dessutom nolla Mora är jäkligt starkt. Man avgjorde matchen i andra perioden då man gjorde alla matchens mål. Mora däremot går tungt nu, 3 raka förluster.

Karlskoga-Karlskrona 4-1
Även här tar BIK en stark seger, man gjorde 3-0 i andra perioden vilket blev avgörande. BIK Karlskoga har nu 5 raka segrar, Karlskrona har två raka förluster.

Asplöven-Björklöven 4-5 (eft.förl)
Asplöven ledde med 4-1 inför sista perioden men Björklöven gjorde en stark upphämtning och vann alltså matchen i förlängningen. Detta var Björklövens andra raka seger medans Asplöven har 6 raka förluster.

Södertälje-Almtuna 1-3
Almtuna har gått dåligt på slutet men idag bröt man den dystra trenden i och med segern mot Södertälje. Södertälje kom till den här matchen med tre raka segrar i ryggen men förlorade alltså nu.

I och med de här resultaten har Hästen imorgon chansen att ta in poäng på topplagen om man vinner imorgon. Man har dessutom 2 matcher mindre spelade och de närmsta matcherna kommer ha väldigt stor betydelse. Vinst imorgon och man hakar på i toppen och man drygar dessutom ut försprånget till lagen där nere i tabellen.