tisdag 2 december 2014

Utvärdering del.2!

Dags för del.2 av utvärderingen kring Hästens spelare.
Förra gången var det målvakterna som fick betyg av mig, den här gången är det dags för backarna.

Ludvig Martinsson (3)
Kommentar: Ludvig har inte haft en ordinarie plats i Hästen den här säsongen vilket var fullt förståeligt på förhand. Men nu på slutet har Ludvig fått chansen och jag tycker verkligen att han har tagit den. Han spelar enkelt och gör det inte så jäkla svårt, samtidigt som han har ett bra passningsspel.

Carl Ackered (-)
Kommentar: Har endast gjort en match i Hästentröjan. Gjorde väl inget jättestort intryck och det är svårt att bedöma honom efter en match.

Joakim Petersson (2)
Kommentar: Jocke var ordinarie till en början, sedan har han pendlat lite vad gäller bänken och spel. Han visar verkligen hjärta när han är på isen, tyvärr måste jag säga att jag tycker han har lite problem med tempot emellanåt och har det svårt att hänga med. 

Filip Bergmark (2) 
Kommentar: Filip är en junior inlånad från Örebro. Tyvärr tycker jag inte att han riktigt håller den klassen som han behöver visa för att övertyga mig. Han känns ganska osäker, väger lite för lätt i närkampsspelet och måste försöka spela lite enklare. För mig måste han snäppa upp en hel del.

Morgan Hassel (2)
Kommentar: Morgan började serien bra, precis som övriga laget. Men efter den fina inledningen har Hassel sviktat lite och senast var han bänkad. Han har slarvat en del i passningsspelet och han måste lyfta upp sitt spel. Har underpresterat enligt mig och jag hoppas han kommer upp i sin normala kapacitet snart.

Viktor Amnér (5)
Kommentar: Viktor har i särklass varit Hästens bästa back hittills. En väldigt spelskicklig back som har väldigt fina offensiva kvalitéer. Kan slarva lite defensivt då han vill göra det snyggt men överlag en riktigt bra prestation hittills under säsongen! Han borde utnyttja sitt fina skott mer, framförallt i powerplay!

Juha Uotila (3)
Kommentar: jag tycker Juha blandar och ger en hel del. Jag saknar hans fysiska spel som jag tror han blev värvad till Hästen för. Måste spela lite mer på kropp. Har även han ett tungt skott och det behövs avlossas lite mer. Kröver lite mer av Juha då han ska vara en av de tongivande backarna i laget.

Wilhelm Westlund (3)
Kommentar: Wille kanske är den mest spelskickliga backen av de Hästen har tillsammans med Amnér. Har bra skridskoåkning och bra handleder. Väger dock kanske lite för lätt i det fysiska spelet.

Sean-Michel Sunnqvist (2)
Kommentar: Han liksom Morgan Hassel fick inte spela förra matchen. Sunnqvist har visat upp en del offensiva kvalitéer men jag tycker inte han levt upp till förväntningarna än så länge. Han blandar mycket bra grejer med lite sämre och måste bli jämnare i sitt spel. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar