torsdag 4 december 2014

Utvärdering del.3!

Då var det dags för nästa utvärdering och den här gången är det forwards tur att bli bedömda av mig.

Jag kommer dela upp forwards i två olika inlägg och här nedan har ni de första att bedömas:

Jesper Samuelsson (5)
Kommentar: Jesper har kanske varit Hästens bästa spelare hittills den här säsongen. Han har enligt mig hållt jämnast nivå av alla och han gör alltid sitt jobb. Visst, ibland har det varit lite tungt men han har allid gnuggat på oavsett! Har verkligen visat att han håller bra klass på den här nivån!

Marcus Eriksson (4)
Kommentar: Macke leder den interna poängligan i Hästen och han är ju riktigt underhållande att se på! När Macke är på spelhumör är han en av de bästa i serien. Dock kan han ha en liten tendens att försvinna lite i matcherna och pucken studsar inte riktigt hans väg. Men överlag har han gjort det väldigt bra!

Justin Donati (2)
Kommentar: Justin började serien bra och han var distinkt i hans avslut. Men han har tappat mer och mer och det ser ut som att han har svårt med tempot efter sin skada. Jag kräver mer av honom då han blev värvad till Hästen som en spetsspelare! Var petad nu senast mot Björklöven.

Tobias Liljendahl (3)
Kommentar: Liljendahl har gjort det bra. Han har en bra storlek trots sin unga ålder och har ett bra skott. Spelskicklig center som gör ett bra jobb. Önskar dock lite mer offensivt från hans sida samt lite att han inte försvinner stundtals i vissa matcher.

Mattias Kalin (4)
Kommentaru: Kalin är en riktig grovjobbare! Han går alltid in och gör det jobbigt för motståndarna. Dock känns han lite liten ibland men han ska ha cred för sitt hårda jobb. En spelare som man vet vad man får av helt enkelt.

Henrik Thegel (3)
Kommentar: Thegel kom till Hästen från Skövde förra säsongen och han har väl fått en liten annorlunda roll i Hästen gentemot den han hade i SIK. Thegel är en riktigt bra&giftig avslutare men jag vill se lite mer initiativ från hans sida når man kommer in i offensiv zon. Samtidigt har han fått en liten annorlunda roll nu och har blivit lite mer en grovjobbare istället för "lirare". 

Anton Brehmer (4)
Kommentar: Anton är inlånad från Örebro och han är solklart den som varit mest framträdande av Örebro-lånen. Han har fått gå från ena kedjan till den andra men han bara kör. Jobbar hårt över hela isen och är väldigt nyttig för laget! Är även väldigt spelskicklig!

2 kommentarer:

  1. Mattias Pappii Essén4 december 2014 kl. 16:35

    Som du ser nästan högst upp i inlägget så har jag delat upp forwards så han och några andra kommer i nästa inlägg:)

    SvaraRadera