fredag 5 december 2014

Utvärdering del.4!

Dags för sista utvärdering av Hästenspelarna där jag betygsätter dom från 1-5.

I den här delen är det resterande forwards som ska betygsättas!

Adam Schmidt (5)
Kommentar: Adam har överraskat mig något otroligt. Man visste egentligen ingenting om honom när han kom och det kändes lite som en chansning. Han har verkligen övertygat och har en jäkla fart på skridskorna. Det enda som kanske saknas är poängproduktionen och den hoppas jag tar fart snart!

Riley Armstrong (2)
Kommentar: Riley hade stora förväntningar på sig når han kom till Hästen når man kollade på hans meritlista. Riley är skicklig med pucken och har producerat en del poäng men jag ifrågasätter hans förmåga att jobba 100% över hela isen och farten under skridskorna ibland. Jag hade förväntat mig mer av honom och jag hoppas han höjer sig framöver.

Daniel Åhsberg (4)
Kommentar: Åhsberg tycker jag har imponerat i Hästen. Han är en giftig avslutare och är skicklig med pucken. Han blev borta ett tag pga skada och jag hoppas han kommer igång igen för han är väldigt viktig för Hästen!

Robin Dahlström (3)
Kommentar: Robin är inlånad från Örebro och gjorde det riktigt bra inledningsvis i hästentröjan. Jag tycker dock att han tappat lite av sin aggressivitet han hade i början. Han har givetvis gjort det bra men jag hoppas han snäppar upp lite till.

Henrik Bankelius (4)
Kommentar: Banka har fått en liten annorlunda roll den här säsongen mot vad han kanske är van vid. Nu är han i en checking line och jag tycker han glr det riktigt bra. Banka ger alltid 100 i varje byte och är väldigt värdefull för Hästen med sitt slit. Han har även belönats med att bli lagkapten för Hästen nu vilket jag tror kommer passa honom bra. Det enda minuset är väl kanske producerandet av poäng men samtidigt har han som jag nämnde en liten annorlunda roll den här säsongen.

Linus Näsström (5)
Kommentar: Näsa har haft stora skadeproblem de senaste säsongerna och vissa ifrågasatte hans fortsöttning i Hästen om han skulle hålla för spel i allsvenskan. Och han har verkligen överträffat förväntningarna. Har näsa någonsin varit bättre? Hans hjärta för klubben är ovärderligt!

Markus Gunnarsson (3)
Kommentar: Gunnarsson har pendlat en hel del vad gäller medverkan i truppen eller inte. Nu på sistone har han fått spela en hel del och jag tycker han gör det bra. Han jobbar hårt över hela isen men har kanske inte fått den utdelningen i poängproducerandet som han hade hoppats. Fick äntligen göra sitt första allsvenska mål mot Malmö hemma och jag hoppas för Gunnar att det lossnar för honom.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar