tisdag 9 december 2014

Vinst mot Asplöven!

Vita Hästen vann kvällens match mot Asplöven med 4-1!

Hästen tog ledningen i den första perioden efter mål av Adam Schmidt då han placerade in 1-0 efter 10.08 spelat, ett resultat som sedan stod sig perioden ut. Skotten 6-11 till Asplöven.
En period som jag tycker Hästen vann rättvist, man jobbade hårt och visade den rätta viljan på isen!

I den andra perioden fick gästerna Asplöven en smakstart då de kvitterade efter endast 51 sekunder spelat genom John Henrion.
Men Hästen skulle återigen ta ledningen, 2-1 kom i powerplay i slutet av perioden genom Robin Dahlström. 2-1 inför sista perioden!

Hästen uttökade sin ledning till 3-1 genom Jesper Samuelsson efter 6.08, framspelad av Adam Schmidt.
33 sekunder senare gjorde Wilhelm Westlund 4-1 för Hästen och matchen kändes lite avgjord.
Det blev inga mer mål i matchen utan Hästen vann matchen med 4-1.

----

Man gör en bra laginsats och tar en välförtjänt seger. Jobbet på isen var bra och det var inte lika mycket egna misstag som det varit på slutet.

Alexander Larsson debuterade i Hästen och gör en bra match. Han jobbar hårt både i offensiven och defensiven. Hästen kommer att ha stor nytta av honom!

Johannes Jönsson gör det bra i kassen och räddar 31 av 32 skott!

Skönt med seger, hoppas man kan bygga vidare på det här nu!