onsdag 14 januari 2015

Intervju med den f.d hästenmålvakten!

Dags för en ny intervju här på bloggen, den här gången är det den f.d hästenmålvakten Daniel Sperrle som blivit intervjuad.
Intervjun ser ni här nedan:


Foto: Angelika Aronsson

Du la ju plocken på den berömda hyllan efter förra säsongen, känner du fortfarande att det var rätt beslut som du tog?
- Jag känner att det var rätt beslut. Visst saknar jag hockeyn ibland och hade kunnat spela några säsonger till, men allt har sin tid. Jag trivs otroligt bra med livet.

Har du hållit dig ifrån hockeyn eller spelar/tränar du i något lag?
- Jag har faktiskt hållit mig ifrån hockeyn helt. Visst har det kommit förfrågningar från lite olika håll. Men jag har så fullt upp i mitt jobb som Account Manager på Canon Business Center, att det inte finns någon tid överhuvudtaget att ägna åt annat än det och familjen just nu.

Hur ser vardagarna ut för dig nu gentemot när du spelade väldigt aktivt?
- Vardagen är helt annorlunda jämfört mot förr. Jag har larmet på 05.15 på morgnarna, försöker köra ett snabbare träningspass innan frukost. Sen promenerar vi med vår son till dagis. 
Efter det är det jobb, där jag på Canon träffar företag och hjälper de med all typ av dokumenthantering så att de sparar tid och pengar. Det blir en del bilåkning till kundbesök. Sedan avslutas dagen med administrativt arbete fram till kl 17.
När jag spelade hockey tränade man en gång om dagen. Efter det var man ledig om det inte var matchdag. 
Helgerna är jag nuförtiden alltid ledig på. Det har jag aldrig tidigare i livet varit. Det är riktigt härligt och lite ovant.

Din förra klubb Vita Hästen har gått oväntat bra i hockeyallsvenskan, vad har du att säga om deras inledning och följer du laget något?
- Det är bara att gratulera Hästen till en otroligt imponerande säsong hittills. Riktigt roligt för grabbarna och staden. Visst har jag följt deras framgångar.

Har du någon kontakt med någon spelare från Hästen?
- Jag har en del kontakt med Jeff Jakobs. Han bor i Borlänge där vi Canon har vårt kontor. Annars följer jag en del av de andra i förra årets lag via sociala medier.

Stort tack Daniel för att du ville ställa upp och lycka till framöver med jobbet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar