torsdag 15 januari 2015

Intervju med Mikael Norén från vikfancentral.se!

Inför matchen mot Västerås har jag tagit ett snack med Mikael Norén från Västeråsbloggen vikfancentral.se!
Intervjun ser ni här nedan:


Efter en halvknackig inledning av säsongen är nu Västerås på gång och är endast 4poäng ifrån HA-Final, vad tycker du är den största skillnaden på inledningen och nu?
- Man har fått en kedja som verkligen är vass i 5-mot-5 nu med Steen, Fredrik Johansson och Urbas. Jacobsson har varit otroligt bra som back, en av de klart bästa backarna de senaste 10-15 åren i VIK faktiskt, så komplett och tuff.
Sedan har Kapten Per Helmersson vuxit ut till en jätte i försvaret, eftersom Per nu också har fått bättre passningsspel i par med smarte Johan Jonsson. Sedan har Angell varit duktig såklart.

Nu vann Västerås mot Rögle på straffar trots ganska stort spelövertag, tankar kring den matchen och varför det inte blev 3p?
- Det som saknas är vasst skytte nu när Williams saknas. Hoppas verkligen man kan förstärka laget med några skyttar. Annars ser det väldigt lovande ut.

Nu väntar Vita Hästen på bortais, vad tror du vi kan vänta oss för typ av match?
- Vita Hästen är lite svåra att får grepp om. Ena stunden spelas det en väldigt trevlig anfallshockey med fina kombinationer och fart, sedan kan det var tillbakadraget försvar.
Med det fina publikstödet på Himpan tror jag det blir en oerhört svår match för VIK. Sedan är ju alltid Marcus Eriksson en läcker lirare att skåda. Frågan är bara hur han trivs nu när matcherna blir tätare, fränare och mer slutspelslika?

Hur ser läget ut i truppen vad gäller skador m.m? Williams har varit borta ett tag?
- Montpetit var tillbaka mot Rögle nu senast. Nu saknas tunge centern Frycklund (överkroppskada) och Williams (underkroppskada) någon eller några veckor till. Sedan har man inte ersatt Conny Strömberg som lämnade. Någon forwardskanon är nog på ingång...

Avslutningsvis Micke, hur tror du att matchen slutar?
- Jag tror det blir 3-3 sedan avgör Johner på straffar ;-)
 
Tack för att du ville ställa upp på intervjun Micke!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar