fredag 30 januari 2015

Riktigt bottennapp av Hästen!

Hästen stod för ett riktigt bottennapp ikväll då man förlorade med 6-2 borta mot Asplöven efter att man släppt in 3 mål under kort tid både i första och andra perioden!

Hästen inledde matchen riktigt bedrövligt och var inte alls med från början!
Asplöven gjorde 1-0 efter 1.19, 2-0 4.41 och 3-0 6.59, alla målen gjorde av Sebastian Dyk!
Efter det fick Czarnecki nog, han tog timeout och bytte ut Axel Brage (som visserligen kanske inte kunde göra något på målen) för att väcka laget. Hästen drog sedan på sig två utvisningar men klarade båda boxplayen.
Reduceringen till 3-1 skulle komma efter 16.21 genom Marcus Pettersson som sköt pucken från blå och den letade sig in bakom Sebastian Idoff i Asplövens mål.
Resultatet stod sig perioden ut, en period där Hästen var kvar på hotellet första 10min men spelade upp sig lite ju längre perioden gick.

Den andra perioden började precis som den första, Asplöven gjorde 4-1 och 5-1 de första två minutrarna.
Hästen skulle sedan få chansen i PP kort därefter och lyckades då reducera till 5-2 genom Jesper Samuelsson.
Men det skulle inte dröja länge innan Asplöven utökade sin ledning till 6-2 i powerplay.
Det blev inga mer mål i perioden. En period där allt gick in för Asplöven, 8 skott och 3mål! Hästen var riktigt virriga i försvarszon och man ger sig inte själva chansen i matchen då man är så bedrövliga försvarsmässigt.

Den sista perioden blev mållös och den spelades i stort sett bara av.

----

Ja det här var ett rikigt jävla bottennapp av Hästen! Släppa in 3 mål tidigt i både första och andra perioden, ja då är det inte lätt att vinna matcher!

Försvarsspelet var under all kritik och jag hoppas Czarnecki tar ett rejält snack med spelarna nu och slutar upp att ge bort matcherna till motståndarna innan matcherna knappt har börjat.

Det som såg så bra ut mot SSK, lika illa var det ikväll.

Nu hoppas jag på en rejäl uppryckning på Tisdag då Almtuna kommer på besök i himpa!