tisdag 20 januari 2015

Svaren i "i fokus" intervjun med Jocke Petersson!

Dags att presentera svaren som Jocke Petersson gett i "i fokus" intervjun där ni fick ställa valfria frågor till honom!
Svaren ser ni nedan:


Foto: Angelika Aronsson


Hej Jocke! För det första, kul att du är Hästen trogen! Hur känns det att vara kvar i föreningen och spela allsvenskt för första gången? /Anders
- Det känns roligt att vara kvar och få vara med på denna resa. Det känns väldigt inspirerande att spela i allsvenskan, det ställer högre krav på mig vilket jag bara tycker är roligt.

Det fanns i ärlighetens namn en hel del tvivlare kring dig ifall du skulle hålla i hockeyallsvenskan. Och jag var en av dom (ber om ursäkt), men du har verkligen överträffat förväntningarna! Hur tycker du själv att din säsong varit hittills? Mvh Kenneth
- Jag vet med mig att folk har tänkt så, det är helt okej, du är förlåten. Jag tycker att min säsong började lite "försiktigt", det tog ett tag innan jag anpassade mig till allt som var nytt.
Nu känner jag att jag kan göra min roll till 100% och det känns som att jag fått ihop alla pusselbitar för att utföra min uppgift på isen.

Tjena Jocke. Bra säsong hittills, men den är absolut inte klar än. Hoppas ni också känner det i laget. Ni får ju inte börja vika ner er som det blev i senaste mot Västerås, ni har säkert pratat om det så det vänder nu mot Malmö o resterande matcher. Eller hur :)
Du har lyckats riktigt bra i denna liga, hade du trott det själv? Hur stor skillnad är det tycker du ? Hur mycket mer tränar ni iår jämfört med förra ?

- Tack, vi kommer inte att vika ner oss, det lovar jag. Vi har pratat mycket om hur vi ska vända det som vi känner att vi inte har gjort till 100%, marginalerna är små och det gäller att vara på tå varje dag. Jag kände innan säsongen att jag skulle kunna vara med och bidra till gruppen med det som jag kan. Det har fungerat bra och jag är nöjd med det jag har presterat hittills. Den stora skillnaden är att alla spelare är lite bättre, misstagen straffar sig hårdare. Träningen är ungefär samma som förra året, dock så är det lite bättre kvalitet på träningarna.

Vilken är den roligaste typen av träning? /Vincent
- Dom bästa träningarna är isträningar med mycket kamp.

Hej Jocke! För det första, du är störst & du är grymmast. Jag ser dig typ varje dag (på farsans lår) då han strosar omkring här hemma i vanlig ordning. Till frågorna då: Hur känns det att ha fått sitt porträtt tattuerat? Hur lång är du egentligen med skridskor? Vilket NHL lag skulle du vilja komma till om du fick välja?/ Liam Klefa Junior
- Hej Liam, tack för dom fina orden. Det känns overkligt att han har tatuerat ett porträtt av mig, det är oerhört hedrande. Jag vet inte hur lång jag är men jag skulle tro att jag är runt 202 cm. Om jag skulle välja NHL lag så skulle jag vilja spela i Chicago Blackhawks, ett klassiskt lag i en fin stad.

Vem är din största hockeyidol? Vilken är din grymmaste tackling du gjort? /Vincent
- Min stora idol är Jonathan Ericsson, en ödmjuk person som har visat att man kan lyckas genom hårt arbete.
Den bästa tacklingen är nog den jag fick till mot Vimmerby förra året.

När du slår på stort, vad lagar du för mat då? / Fru Klefa
- Då blir det en stek i ugnen med potatis och sås.


Stort tack för att du ville ställa upp Jocke och lycka till i dagens match mot Malmö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar