lördag 21 februari 2015

Dålig insats gav inga poäng!

Hästen förlorade dagens match hemma mot Mora med 1-2 efter en riktigt dålig insats.

Den första perioden blev mållös, en period som inte innehöll något vidare skönspel.
Hästen hade chansen i powerplay tre gånger men lyckades inte få något uppställt spel och det var tyvärr dåliga powerplay. Mora fick chansen i powerplay dom med efter endast 1min spelat men det var lika dåligt som Hästens.
9-3 i skott till Hästen efter den första perioden.

I början av den andra perioden drog Mora på sig en 2+2 min utv för hög klubba. Hästen fick dock inte utdelning den här gången heller i powerplay.
Men efter 5.41 skulle ledningsmålet komma för Hästen. Det var Alexander Larsson som sköt in pucken framför mål som Adam Schmidt styrde in.
Det dröjde dock inte ens en minut innan det var kvitterat då Henrik Lundberg i hästenkassen gjorde en riktig tavla och släppte retur på ett väldigt enkelt skott och Emil Bejmo snappade upp pucken och gjorde inget misstag utan satte pucken i den öppna kassen.
Hästen fick ytterligare en chans i powerplay i 4min den här gången också men det var snarare Mora som var nära att göra mål.
Det blev inga mer mål i perioden utan 1-1 stod sig inför den tredje. Den andra perioden var lite mer öppnare än den första men det var fortsatt väldigt dålig hockey. Hästen hade chansen två gånger om i perioden i powerplay (båda 2+2) men powerplay funkar inte för Hästen helt enkelt.

Mora fick chansen i powerplay i början av den tredje perioden och man utnyttjade det och tog ledningen med 1-2 genom Lukas Bengtsson.
Mora bevakade sedan ledningen och Hästen lyckades inte få till någon forcering.

0 poäng till Hästen, 3 poäng till Mora.

----

Nae det här var en riktigt dålig insats av Hästen. Man har ett antal powerplay under matchen men det är helt enkelt för dåligt där. Allt som såg så bra ut mot Rögle senast var lika dåliga idag.
I ärlighetens namn var det en sömnig tillställning och ingen bra hockey av nåt av lagen.
En av de sämre matcherna jag sett på ett tag tyvärr.

Nu gäller det att man snäpper upp ett antal nivåer de sista matcherna som är kvar, insatsen idag håller helt enkelt inte.