fredag 20 februari 2015

HästenJ20 tog viktig seger ikväll!

Vita Hästens J20 spelade ikväll en oerhört viktig match i J20Elit hemma mot Nässjö i kampen om en playoffplats till J20superelit. Och man vann den med 5-4!

Hästen ledde efter första perioden med 3-1.
Direkt in i andra perioden utökade man ledningen till 4-1 genom Filip Ullgren, ett resultat som stod sig inför den tredje perioden.

Väl där tappade Hästen och Nässjö reducerade till både 4-2 och 4-3. Nässjö fick även ett straffslag efter 9.28 spelat av perioden men lyckades inte sätta pucken.
Med 4.37 kvar av matchen drog Hästen på sig en utvisning och Nässjö fick ett gyllene läge att kvittera. Det blev ingen utdelning där men man skulle få en ny chans i powerplay då Hästen drog på sig ytterligare en utvisning kort därefter och då kom kvitteringen till 4-4 med 1.55 kvar att spela.
Hästen skulle dock återta ledningen igen då Emil Rooth satte 5-4 med 30 sekunder kvar att spela som visade sig bli sista målet i matchen.

Starkt av Hästen att resa sig efter att man tappat 4-1 till 4-4. Man tar en oerhört viktig seger och har skaffat sig ett riktigt bra utgångsläge inför slutomgången att fixa en topp3 plats!