måndag 16 februari 2015

HFs ordförande Magnus Bodin summerar veckan som varit!

Tänkte köra en ny grej här på bloggen. Hästen Fanz ordförande Magnus Bodin kommer att göra ett gästinlägg varje vecka med hans tankar kring den gångna veckan, där ordet är fritt och kan kan såga och hylla precis vad han vill och känner för.
Hoppas detta kommer vara uppskattat, alltid intressant att höra andras åsikter.

Läs nedan vad Magnus Bodin säger om veckan som varit:

" Jag fick frågan från Mattias om jag ville göra ett gästinlägg här på bloggen varje vecka för att gå igenom den gångna veckan. Det var jag inte sen att nappa på, utan tackar för förtroendet och hoppas att det blir uppskattat.

Om vi ser tillbaks på veckan som varit så har Hästen spelat 2 matcher där jag på förhand trott på minst en seger men som nu endast inbringade 1 poäng. 
Matchen mot Oskarshamn i onsdags kunde jag dessvärre inte följa på plats utan fick nöja mig med webbsändningen. Där tycker jag att vi har två bra perioder och som vanligt en andraperiod där vi släpper upp IKO till en 3-1-ledning. I övrigt en mycket bra match där det var kul att se Macke Eriksson som verkar på gång igen och var inblandad i det mesta vi skapade framåt. 

Just det med att vi är så svaga i andraperioden är något vi även fick uppleva i lördagens hemmamatch mot Timrå då alla matchens mål görs. Att vi har långt till båset för byten är säkert en stor anledning till att det ser ut så. 

En annan sak som verkligen måste bli bättre i Hästen är powerplay där vi inte alls är på samma nivå som i början på säsongen. Det går väldigt långsamt och enligt mig tas det alldeles för lite skott. Det saknas också en utpräglad målskytt likt Donati som var riktigt effektiv i början. Vi får lita på tränarna och hoppas de hittar fungerande formationer i den spelformen. 

Ser vi tillbaks på veckan för oss i Hästen Fanz så anordnades det tyvärr ingen bussresa till Oskarshamn och det var lite trögt i matchen mot Timrå, en tung vecka helt enkelt. Vi har försökt få igång en ny ramsa som ni förhoppningsvis hört vid det här laget. 
Vi behöver dock fler ramsor och hoppas att ni där ute skulle kunna hjälpa oss med detta. Dra iväg ett mail med text och melodi till kontakt@hastenfanz.se om ni kommer på någon! 
Souvenirer är något vi äntligen börjat satsa på också och ni kommer nu kunna köpa diverse supporterprylar under matcherna som t.ex. armband, tischor och mössor. Men vi kommer även i framtiden att ta fram vår egna halsduk, hoodies och mycket mer. Detta gör vi för att få ut vår logga och vårt namn, vilket förhoppningsvis får oss att växa. 

Det har även startats en insamling på www.elithockey.se där man som supporter kan bidra till att klubben klarar av elitlicensen. Målet från början är att få in 100.000 kr från privatpersoner och 1.000.000 från företag.
Vår insamling som riktar sig mot privatpersoner är i detta nu uppe i 86.975 kr och vi har fram till 30 april på oss att klara målen. Nu hjälps vi åt allihop så vi får njuta av allsvensk hockey i Himmelstalundshallen även kommande säsong. 
Insamlingen kommer vara något jag återkommer till i varje inlägg här framöver.

Veckans bästa är tredjeperioden i Oskarshamn.
Veckans sämsta är powerplay.

Kommande vecka är det återigen två viktiga matcher och vi börjar med Rögle borta på onsdag. Kan vi lyckas skrälla?
Vi har hemmamatch mot Mora på lördagen. Vi måste verklligen vinna våra hemmamatcher om vi ska klara playoff. Ta med familjen, kollegor och kompisar så sjunger vi fram grabbarna till kvalspel till SHL. 
Tillsammans ska vi klara det."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar