torsdag 19 mars 2015

Gameday Modo hemma!

Ikväll kommer Himmelstalundshallen att koka!

Match mot Modo hemma väntar, Hästen har gjort en oerhörd resa och för exakt ett år sedan så mötte alltså Hästen Kallinge/Ronneby hemma. Dock inget ont om Kallinge men ja, det är en jäkla skillnad.

Modo vann första matchen i matchserien med 3-0 hemma i Örnsköldsvik. Det var en match som Modo vann rättvist men Hästen gjorde samtidigt en väldigt bra insats.
Ikväll hoppas vi på att Hästen spräcker målnollan och att man kan glra en lika bra insats som i den första matchen.

Läget i Hästen:
Axel Brage är fortfarande skadad och Henrik Lundberg kommer att vakta kassen, Lundberg gjorde det för övrigt riktigt bra i den första matchen.
Marcus Eriksson har blivit sjuk och är ett stort frågetecken idag, med största sannolikhet missar han matchen. Skulle inte "Macke" kunna vara med så går Adam Schmidt in på hans plats ihop med Larsson och Gunnarsson. Det i sin tur leder till att Daniel Åhsberg går in i fjärdekedjan ihop med Näsström och Kalin.

Läget i Modo:
Det jag vet är att Per-Åge Skröder saknas till dagens match pga personliga skäl, tungt för Modo.
I övrigt så ilsknade tränaren Perra Johnsson till igår på träningen pga att det var för lojt och dålig inställning hos spelarna.

19.00 är det nedsläpp, det kommer bli en härlig inramning och förhoppningsvis blir det en bra hockeymatch.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar