söndag 22 mars 2015

Gameday Modo!

Då var det dags för match igen, den här gången har Hästen bortamatch mot Modo.

Det står 2-0 i matcher till Modo där man vunnit med 3-0 (h) och senast 0-2 (b).
Som ni ser har Hästen fortfarande inte lyckats göra något mål på Modo, Linus Ullmark har storspelat i modomålet samtidigt som han har fått väldigt bra hjälp av sina försvarare som täckt skott m.m.

Jag vet inte riktigt 100 hur läget i Modotruppen ser ut men Per-Åge Skröder missade den senaste matchen pga personliga skäl och kommer även missa dagens match.
Joonas Lehtivuori missade även han den senaste matchen och han ska vara osäker till spel även idag.

I Hästen saknas fortfarande Axel Brage pga skada, han har tränat med laget igen men är alltså inte helt återställd än. Vi får se om Czarnecki fortsätter med Henrik Lundberg i målet.
Hästens poängkung Marcus Eriksson är tillbaka i spel igen efter sjukdom, mycket viktigt för Hästen!
I och med att "Macke" är tillbaka igen innebär det stt någon får stå åt sidan, min gissning är att Henrik Thegel blir helt utanför truppen och att Daniel Åhsberg eller Mattias Kalin blir 13:e forward.

----

Ja idag gäller det för Hästen att vinna. Man vinner dock inga matcher om man inte gör några mål så det gäller att Hästen får in någon puck bakom Ullmark.
Jag tror att första målet kommer bli oerhört viktigt idag och självklart hoppas jag att det är Hästen som gör det, skulle vara intressant att se hur matchbilden skulle vara i en hästenledning.

Känns som att det är lite vinna eller försvinna idag. Vid förlust för Hästens del så talar i stort sett allt för att Modo kommer vinna matchserien, skulle Hästen däremot vinna så kommer det bli väldigt mycket nerv i den här matchserien och jag tror Modo skulle bli lite pressade och nervösa.

16.00 är det nedsläpp idag i Fjällräven Center!

1 kommentar:

  1. Väldigt synd att Brage blev skadad. Förstår att Örebro kallade upp Jönsson som andremålvakt om man säger så.

    SvaraRadera