måndag 16 mars 2015

HFs ordförande Magnus Bodin om den gångna veckan!

Veckan som varit!

Sist jag skrev så hade vi fått en helt magisk start på slutspelsserien där vi slagit både Mora och Malmö och samlat ihop 5 av 6 poäng. 
Vad ska man då säga om den här veckan? 

Veckan började med en bortamatch nere i Skåne mot Rögle. Ett Rögle som gått starkt i slutet och alltid är som bäst när det gäller.
Hästen gör en nästintill perfekt match där nere och snuvar Rögle på 1 poäng. 
Perfekt start på en intensiv vecka.

Nästa match spelades i Umeå på onsdagen och Hästen slog på stort med chartrat plan. Bästa förutsättningar för laget alltså.
Det gav också resultat då Hästen gör en perfekt bortamatch och vinner i Umeå för första gången på nästan 25 år. Förbannelsen är bruten!

Med de matcherna bakom sig så stod Hästen på 9 poäng och en andraplats bakom Rögle. Det var inte helt klart att Hästen skulle nå direktkvalet, utan allt skulle avgöras på fredagen hemma mot Karlskoga, precis som grundserien avgjordes i sista matchen hemma mot Karlskoga.
Hästen vann också veckans sista match med 5-3 och samlade ihop 12 poäng av 15 möjliga i slutspelsserien och lämnade lag som Björklöven, Mora och Malmö bakom sig.

Vita Hästen som tog steget upp i allsvenskan så sent som 3 april 2014 ska nu möta Modo i bäst av sju matcher om en SHL-plats. 
Vita Hästen som blev totalsågat inför säsongen. Man skulle inte ha en chans att klara sig kvar. Nu spelar Hästen sin första match mot Modo idag! 

För oss i Hästen Fanz så slutade veckan med en fullproppad sektion B och ett Himpan som körde "vågen" 3 varv och stod upp tillsammans och sjöng Hästarna från Peking. 
Det har hittills varit en sagolik säsong och vi bara hoppas att den fortsätter. 

Veckan som kommer så kommer vi arrangera bussresa till den tredje matchen i serien som spelas söndag 22 mars. Håll utkik på sociala medier efter mer information! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar