onsdag 25 mars 2015

Intervju med Christina Börlin!

Vi kör på en liten intervju innan kvällens match mellan Hästen och Modo. Det är Modobloggaren Christina Börlin som har blivit intervjuad och intervjun ser ni här nedan:

3-0 till Modo i matchserien och man kan nu avgöra, vad har du att säga om matchserien hittills?
- En matchserie som nog varit rätt trist för en utomstående att se. Två lag som spelar disciplinerat och ställt upp med ett igelkottsförsvar men där Modos offensiva kvalitéer och en storspelande Linus Ullmark varit avgörande.

Hästen har haft väldigt svårt att göra mål då Ullmark har storspelat och Modo gjort det bra försvarsmässigt. Hästen som gjort det dåligt eller Modo som gjort det bra?
- Vill nog säga att det är Modo som gjort det bra. Försvarsspelet under säsongen har varit katastrofalt men det har höjt sig rejält. Modo är samlade och bjuder inte Vita Hästen på några ytor samtidigt som de spelar disciplinerat och med tålamod. Jag har sett hårt jobb ifrån samtliga spelare vilket är härligt att se när så mycket står på spel. Samtidigt har Vita Hästen inte haft marginalerna på sin sida. Flera ramträffar och hade de satt första pucken senast hemma i Norrköping hade matchbilden blivit en helt annan.  

Vad har du att säga om Hästen hittills? Är det ungefär som du trodde?
- Jag är imponerad av Vita Hästen och deras resa. Jag förstår varför de tagit sig dit de är idag. De har en grym defensiv, samt spelar lugnt, tryggt och disciplinerat. De spelar som ett lag och jobbar stenhårt för varandra vilket är viktiga ingredienser för framgångar. Så ja, de är ungefär så som jag hade förväntat mig. Tycker dock det är lite synd att inte Brage kunnat spela dessa matcher. Hade varit kul att se målvakten alla pratar om.

Allt talar för att Modo ska fixa det här, antar att du tänker detsamma?
- Ja, det ska till en mental kollaps i Modo-lägret om de inte ska kunna ro hem detta.

Avslutningsvis, vad tror du om kvällens match?
- Tror den kommer likna den vi senast såg i Himmelstalundshallen där Vita Hästen kom ut starkt. Men Modo går in för att avsluta matchserien och därmed säkra SHL-kontraktet och jag tror den drivkraften väger tyngre och kommer fälla avgörandet. Modo vinner. 


Tack för att du ville ställa upp Christina!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar