måndag 30 mars 2015

Rögle sparkar Deveaux!

Rögle hade presskonferens idag gällande överfallet som Andre Deveaux stod för på Västerås lagkapten Per Helmersson på uppvärmningen i torsdags.

Och ja, det var bland det värsta jag sett på en hockeyrink!

Rögle meddelade på sin presskonferens idag att man sparkar Deveaux med omedelbar verkan.
För mig ett ganska väntat beslut och även lite fegt, för jag menar: Hade han verkligen fått följa med laget upp i SHL? Känns tveksamt!

På de senaste bilderna på överfallet kan man även se att Deveaux precis innan överfallet pratar med sin assisterande coach Mikael Gath, frågan är vad som sades där? Vissa har pratat om att Gath gett godkännande till att göra detta men tyvärr kommer vi väl aldrig få reda på vad som egentligen sades emellan de båda.

Deveaux är anmäld till disciplinnämnden och det förväntas även bli en polisanmälan!

3 kommentarer:

 1. Vad menar du med att det är fegt? Han hade säkert inte fått följa med upp men vad spelar det för roll? Ska de först skriva ett nytt avtal och sedan sparka honom direkt efter så att det blir mindre "fegt"?

  SvaraRadera
 2. Torbjörn Carlson30 mars 2015 kl. 20:17

  hmm verkar ju som att han blev tillsagt.. uppretad o göra detta..

  SvaraRadera
 3. Först försvarar Rögle och Masken Deveaux för överfallet, sen försvarar man Gath. Nu får Deveaux helt plötsligt sparken och Gath försvaras. Alla vet vilken typ av spelare Gath var så det här passade han perfekt. Varför stoppar Röglespelarna västeråsspelarna när de försöker avbryta bråket, normalt borde väl vara att stoppa Deveaux. Hela den här historien är helt sjuk ur sportslig synpunkt, nu är det tid att stoppa Rögle från allt spel i högre serier än div 2. Hoppas alla sponsorer som stöttar Rögle är stolta idag, nästa vecka kan stötta något lokalt slakteri så är ni kvar i branchen.

  SvaraRadera