måndag 9 mars 2015

Stark insats gav 1 poäng!

Hästen spelade ikväll en oerhört tuff bortamatch mot Rögle och man fick med sig en viktig poäng efter att man förlorat på straffar med 2-1.

Den första perioden blev mållös, en period med fördel för Rögle rent spelmässigt. Rögle skapade även lite mer målchanser men Hästen var inte ofarliga på nåt sätt.
11-8 i skott till Rögle.

Även den andra perioden blev mållös. Rögle hade det mesta i perioden och det var riktigt farligt några gånger för Rögle.

Hemmalaget Rögle tog ledningen med 1-0 i den tredje period efter cirka 2min spelat genom Sebastian Stålberg och Hästen var tvungna att flytta fram spelet lite.
Kvitteringen skulle komma för Hästen med lite drygt 7min kvar av den tredje genom Marcus Pettersson som pangade in ett slagskott!
Efter kvitteringen var det Hästen som tryckte på för ett ledningsmål och man checkade Rögle högt upp i banan.
1-1 stod sig sedan perioden ut och förlängning väntade.

Förlängningen blev förhållandevis chansfattig och straffar väntade.

Väl där avgjorde Jordan Smotherman som blev enda målskytt i straffarna.