onsdag 25 mars 2015

Succésäsongen slut för Hästen!

Hästen förlorade kvällens match hemma mot Modo med 1-4 och totalt blev matchserien 0-4 till Modo som därmed spelar SHL nästa säsong!

Den första perioden slutade 1-1, en period som var ganska jämn men med en hel del slarv.
Modo tog ledningen med 0-1 genom Samuel Påhlsson efter lite drygt 9min spelat men inte långt efter då kvitterade Hästen genom Wilhelm Westlund.

Modo fick en drömöppning på den andra perioden då man gjorde 2 snabba mål och skaffade sig en 1-3 ledning. Väldigt slarvigt av Hästen och Czarnecki tog en timeout.
Hästen fick sedan ett PP och Jesper Samuelsson hade öppet mål men Linus Ullmark stod för en makalös räddning!
Det blev inga mer mål i perioden och Modo fick precis matchen dit de ville.

I den tredje perioden försökte Hästen flytta fram spelet men det ville sig inte riktigt.
Istället var det Modo genom Peter Öberg som avgjorde matchen med sitt 1-4 mål i slutet av matchen.