fredag 3 april 2015

Amnér ser ut att lämna!

NT gick ikväll ut med uppgifter gällande att Viktor Amnér kommer att lämna Hästen.
Efter sin succésäsong så berättar Amnér till NT att han har haft kontakt med en hel del klubbar, bl.a Leksand som nu kommer att spela i samma serie som Hästen.

I samma artikel nämns även läget med Axel Brage. Enligt Fredrik Jensen har det snackats lite om Karlskrona där men att han inte vet något mer.
Vore väl förjävlogt om Karlskrona skulle ta ytterligare en spelare från Hästen!

En annan spelare är Alexander Larsson. Där ska Hästen och Alex haft ett bra samtal och man vet inte så mycket just nu. Vi får se var det landar där.

Hela artikeln i NT kan ni läsa HÄR!

4 kommentarer:

 1. Joachim Jacobsson3 april 2015 kl. 22:47

  Fy fan för KHK isf!

  SvaraRadera
 2. Håller med dig Joachim, ska detta aldrig få nåt slut vad gäller att de plockar spelare från oss!! Vore kul om vi kunde få behålla våra "bästa" spelare nångång efter en lyckad säsong!

  SvaraRadera
 3. Tyvärr så är det så. Khk förlorade sina bästa spelare förra året. Jensen, Lindholm, angell, smotherman osv. Tyvärrcstannsrvingen för klubbmärket längre,

  SvaraRadera
 4. För faan grabbar. Vi lever i en modern hockeytid. Spelare kommer och spelare går. Om KHK eller något annat lag skulle visa intresse för Brage så blir jag inte förvånad. Han har gjort en grym säsong och har fått SHL-lagens ögon på sig. KHK eller något av de övriga SHL-lagen " tar" knappast spelare utan de erbjuder ett attraktivt erbjudande som de aktuella spelarna isf anser vara mer intressant än att stanna kvar. En spelare som Brage har naturligtvis ambitioner också att utvecklas och spela i en högre serie. KHK spelar ju inte ens i samma serie som Hästen längre så whats the big deal ?
  Jag är faktiskt glad för de Hästen-spelare som fått chansen i KHK de senaste åren. Se på Jimmie Andersson, Matushkin och Lihagen vilken fantastisk utveckling de fått i Karlskrona. Vem vet de kanske kommer tillbaka till Norrköping en vacker dag.

  SvaraRadera