måndag 13 april 2015

På väg bort från Hästen?

Jag har i ett tidigare inlägg på bloggen skrivit att Linus Näsström tackat nej till ett kontraktsförslag från Hästen.

Nu har jag fått in nya uppgifter gällande att "Näsa" i sin tur ska ha gett ett motbud till Hästen som de skulle ta ställning till.
Källan nämner att Hästen inte ska ha besvarat motbudet än och det var ju ett tag sedan som detta ska ha skett. Det ska röra sig om lite smådetaljer i kontraktet då Hästen kommer att gå upp i träningsmängd och det automatiskt skulle bli mindre jobb vid sidan av för Näsa (Ja han jobbar vid sidan av hockeyn).

Vad som gör att Hästen avvaktar med besked kanske har att göra med att de vill se över marknaden först? De vet säkert var de har "Näsa" och jag kan tänka mig att för hans del är det spel i Hästen som gäller eller så slutar han helt enkelt med hockeyn, det är min gissning.

Skulle vara otroligt tråkigt om Hästen inte skulle komma överrens med Näsa. Han gjorde enligt mig en av sina bästa säsonger på länge (kanske den bästa?) och han är en spelare som behövs i Hästen och tar den rollen han får.

Vill du se Linus Näsström ytterligare en säsong i Hästen?


4 kommentarer:

 1. Klart ag vill

  SvaraRadera
 2. Han är ju bäst....bara betala

  SvaraRadera
 3. Ja, näe här tycker jag verkligen klubben skall se till att behålla Linus. Han är mycket mer än bara en i laget. Han karaktäriserar ju hela klubbens resa och kamp vi har tagit för att ta oss dit där vi är idag.

  SvaraRadera
 4. Klart att Näsa ska vara kvar. En trotjänare och egen produkt

  SvaraRadera