onsdag 29 april 2015

Pengar till Hästen!

Vita Hästen har haft en kampanj igång som heter Elithockey i Norrköping 15/16 där bl.a 100 företag skulle gå in med 10.000kr var vilket skulle innebära 1 miljon kronor till Hästen.

Skulle man lyckas med detta så skulle styrelsemedlemmen Johan Karlsson gå in med lika mycket pengar.


Nu har man lyckats med kampanjen och 100 företag är med vilket innebär 2 miljoner till Vita Hästen om man räknar med pengarna från Karlsson.


Såhär säger Vita Hästens VD Fredrik Jensen på klubbens hemsida:

"- Vi är oerhört glada att Norrköpings näringsliv visar att man tror på det vi gör i Vita Hästen genom att stödja vår kampanj för Elithockey i Norrköping 2015/16. 100 företag som visar att stoltheten för stadens idrottsliv i allmänhet och Vita Hästen i synnerhet, är viktig för dem och att vår kamp för att etablera Vita Hästen på elitnivå i svensk hockey är något Norrköping tror på lika starkt som vi. Vi har i och med denna lyckade kampanj skapat oss en mycket stabilare bas för vårt vidare jobb att utveckla Vita Hästen. Först och främst genom att på riktigt etablera oss i HockeyAllsvenskan, men på sikt blicka uppåt i seriesystemet. För att nå dit krävs ett tryggt bygge av klubben, med stabil organisation och ekonomi som bas och en absolut förutsättning för långsiktig framgång."

Väldigt glädjande nyheter och oerhört välbehövliga pengar till klubben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar