lördag 9 maj 2015

Intervju med Victor Crus Rydberg!

Dags för spelarintervju här på bloggen igen, dock lite försenad ska tilläggas. Den här gången är det Hästens nyförvärv Victor Crus Rydberg som jag tagit ett litet snack med.
Se intervjun nedan:

Varmt välkommen till Norrköping och Vita Hästen, hur känns det?
- Tack tack, det känns väldigt bra. Alla som jag träffat än så länge verkar vara väldigt bra människor. Jag är uppe i Norrköping just nu för första gången, försöker göra mig lite hemma med staden och med killarna i laget.

Varför föll till slut valet på Vita Hästen?
- Jag pratade med Niklas, Micke och Jensen och vi hade ett väldigt bra snack. Dem visade ett stort intresse. Jag känner en del killar i laget sedan tidigare och Vita Hästen som förening vill verkligen satsa på att bli bättre hela tiden, dem har en väldigt bra plan för framtiden så det ska bli kul att vara med på den resan. 

Vad vet du om Hästen sedan tidigare och känner du några i laget?
- Jag har egentligen inte sån väldig koll så, men jag vet att det finns en väldigt bra hockeykultur. Man har vad jag förstått byggt upp sig mycket de sista åren efter att ha haft några år i gropen om man kan säga så, det visar att man är på god väg och att man inte tänker vara nöjda med detta som det är nu utan att man vill framåt. 
Jag känner sedan tidigare Liljendahl och Nermark som det ser ut nu i laget.

Hur skulle du vilja beskriva dig som spelare och även som person utanför rinken?
- Som spelare skulle jag beskriva mig som en tvåvägscenter med mina styrkor i offensiven. Jag gillar att ha pucken och leverera den vidare. Jag är kanske inte den snabbaste spelaren men jag är ganska smart, så oftast är jag väl på rätt ställe ändå förhoppningsvis;) har ett okej skott som jag kanske kan använda ännu mera. 

Du kommer senast från spel i OHL, hur skulle du vilja beskriva själva hockeyn i den ligan och tror du att det kommer bli en omställning för din del nu när det blir seniorhockey?
- Juniorhockeyn där över är snabbare och mer fysisk än vad den är här i hemma. Spelet är mer nord-syd, spelet blir mer såhär med tanke på den mindre isen. 
Det kommer säkert ta ett litet tag att vänja sig att gå tillbaka till den större isen och också att träna/spela seniorhockey. Men jag ser verkligen fram emot det, det ska bli skitkul. Och förhoppningsvis kan det utveckla mig ännu mer.

När du inte spelar hockey, vad gör du då om dagarna?
- Jag är en ganska lugn kille, så helst av allt gör jag ingenting som stressar upp en;)  En del kaffe på stan kan det nog bli. Sen en del kvällar med polarna i laget blir det säkert. 

Avslutningsvis Victor, någon hälsning till dina nya supportrar?
- Jag har bara hört bra saker, att dem alltid står på klubbens sida. 
Så jag vill väl bara säga att dem ska fortsätta med samma positiva energi och inställning till laget så kör vi så det ryker.


Stort tack för att du ville ställa upp Victor och lycka till i Hästen kommande säsong!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar