måndag 25 maj 2015

Potentiella lån från Örebro!?

Känslan är att det är en ganska lugn sillyseason för Vita Hästen. Inte jättemycket rykten och truppen ser i dagsläget lite tunn ut enligt mig. Jag väntar fortfarande på nån/några spetsvärvningar.

Målvaktssidan ser riktigt bra ut med Axel Brage och Linus Söderström.

Truppen innehåller just nu 7 backar. Dock tror jag inte Ackered och Martinsson kanske kommer få så mycket speltid så jag vill ha in i alla fall minst 2 backar till i truppen.

Framåt har Hästen förnärvarande 10 forwards, med andra ord ska det in några till där. Och det är väl just där som kanske Örebrolånen kommer tillkomma.
Här nedan tänkte jag nämna ett par potentiella lån från samarbetsklubben:

Anton Brehmer

Rasmus Fyrpihl

Lukas Vopelka

Liten outsider:

Johan Wiklander


Som ni märker om ni klickat på spelarna så är det fyra forwards. Fyrpihl och Brehmer var ju i Hästen den gångna säsongen och de lär vara högaktuella för spel i Hästen återigen. Två unga killar som imponerade på mig!
Vopelka var namngiven för Hästen den gångna säsongen men spelade aldrig någon match. En ung tjeckisk talang som säkerligen skulle göra stor nytta för Hästen och även få bra matchning mot allsvenskt motstånd.
Outsidern blir Johan Wiklander. Har varit Örebro trogen ett tag nu men jag tror att han kan få svårt att ta plats bland alla forwards i Örebro den kommande säsongen. För Hästens del skulle det vara väldigt gynnsamt om det skulle bli aktuellt med lån där, då får man in välbehövlig rutin och en spelare som vet vad som krävs på den här nivån!

Vad gäller backsidan vet jag inte riktigt vem Örebro skulle kunna låna ut. Möjligtvis Gustav Backström slm var utlånad till Hästen nån match den gångna säsongen men då ser jag hellre att Hästen satsar på en sån som Ludvig Martinsson istället.

Blir intressant att se vem/vilka det till slut blir.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar