onsdag 17 juni 2015

Lissängs svar i "I fokus" intervjun!

Som bekant fick ni ställa frågor till Hästens nyförvärv Marcus Lissäng i en "i fokus" intervju.
Här nedan ser ni frågorna och Lissängs svar:


Tjena! Kul att du valde Hästen! Vad kommer vi supportrar få se för typ av hockey från din sida i höst när det drar igång? / Fredde
- Tjena fredde! Jag är en spelare som spelar med mycket energi och fart. Gillar att följa med i anfall om läget ges. I defensiven försöker jag bara ligga rätt och vara "jobbig" att möta.

Varmt välkommen till Hästen och Norrköping! Du har varit i stan ett tag nu, vad skulle du vilja säga är det bästa&sämsta med staden hittills av det du sett/upplevt? Mvh Viktor
- Tack ska du ha!
Det jag lagt märke till att det är en väldigt mysig och fin stad med trevliga människor. Och burgaren på trädgårn får 5+ haha.
Det sämsta med staden är svårt att svara på men rastlös som jag är så kanske jag skulle vilja ha lite fler möjligheter till aktiviteter.

Vad har du för personlig målsättning inför säsongen? Poäng, +/-, istid m.m? / Johan
- Jag har inte speciellt många målsättningar inför säsongen egentligen. Jag vill kunna kliva in på planen och känna mig trygg i det spel jag och micke kommit överens om utan att vara nervös. Jag är väldigt självkritisk så om jag känner mig nöjd med säsongen så har jag nått mitt mål. Poäng är något som kommer med självförtoende så det kan bakas in i det jag nämnde tidigare.

Vad är det absolut galnaste du gjort någonsin i ditt liv? Mvh Karin
- Oj va svårt, jag har väl gjort ganska mycket hyfs under yngre tonåren men inget som skulle klassa som galet vad jag kommer på för stunden.

Du kommer som sagt från Huddinge i div.1, hur tycker du att träningen skiljer sig mellan Huddinge&Hästen än så länge? Märks det redan nu att du tagit ett kliv uppåt? /Räven
- Ja det är annorlunda upplägg än vad jag är van vid. I huddinge var det mer traditionell styrka och kondition. Kortare jobb, mer vikt. Mycket löpning.
I hästen känns det som att det är mer fokus på att jobba med mjölksyra och använda sig av andra redskap än bara skivstänger.
Ja det har jag märkt på kort tid att jag kan hantera syra bättre. Sen får vi se hur jag svarar på det när isen drar igång.

Hej! "Råkade" kika in på din facebook och måste säga att du är riktigt stilig! Har du någon flickvän? Beskriv din drömtjej! Kram Camilla
- Hej! Haha ja det händer ibland att man "råkar" göra det. Tack ska du ha. Jag är singel.
Brukar fastna för söta och snälla tjejer faktiskt. De får gärna kunna ta ett skämt utan att det blir tredje världskriget också.

Hej och välkommen till vita hästen och Norrköping! Du kommer senast från division 1 där du lirade i Huddinge hockey och valde efter säsongen som var att skriva på för Norrköpings laget. Hur kommer det sig att du valde just vita hästen? / Robin
- Tack ska du ha!
Ja precis. Niklas ringde mig och vi hade ett möte tillsammans med micke, sen gick det ganska snabbt. Jag kände att de hade ett förtroende för mig och en plan med hur de ville att spelet skulle se ut i vinter. Det gjorde valet väldigt enkelt. Jag hoppas att jag kan bidra med så mycket som möjligt iår. Jag har förstått att vi har fantastiska fans som jag/vi i laget inte vill göra besvikna.


Stort tack för att du ville ställa upp Lissäng och lycka till under säsongen!1 kommentar:

  1. Verkar vara en skön spillevink. Nyfiken på hur han klarar att ta för sig i Allsvenskan.

    SvaraRadera