fredag 26 juni 2015

Plats 7 hockeyallsvenskan:

Tänkte köra en favorit i repris från den gångna säsongen. Det är alltså dags att tippa hur tabellen i hockeyallsvenskan kommer att sluta. Givetvis får man ha med i beräkningen att många trupper inte är klara utan att det kommer tillkomma ett antal spelare i lagen.
Jag kommer köra placering för placering där jag börjar i botten och går uppåt i tabellen.

Plats 7: Mora

Kommentar: Mora gjorde en bra säsong den gångna säsongen med en sjundeplacering och sen vidare spel i playoff. Som ni ser tror jag att man hamnar på samma plats den kommande säsongen, möjligtvis någon placering ner.
Man har lyckats behålla spelare som Christoffer Björklund, viktiga Johan Alcén har valt att fortsätta i klubben. Samtidigt har man fått in spelare som eftertraktade Linus Johansson och även lånat in Patrik Karlkvist från Modo (Karlkvist spelade för Mora även den gångna säsongen).
Målvakten Dan Bakala har lämnat för spel i Oskarshamn vilket innebär att Mora lånat in två målvakter i form av Fredrik Bergvik från Frölunda och Jacob Johansson från Linköping.
Möjligt att jag kanske kunde satt Mora på någon/några positioner lägre då jag tror det kommer bli jämnt mellan 7-9 plats.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7. Mora
8. Tingsryd
9. Asplöven
10. Oskarshamn
11. Timrå
12. Pantern
13. Almtuna
14. Sundsvall

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar