fredag 19 juni 2015

Plats 9 hockeyallsvenskan:

Tänkte köra en favorit i repris från den gångna säsongen. Det är alltså dags att tippa hur tabellen i hockeyallsvenskan kommer att sluta. Givetvis får man ha med i beräkningen att många trupper inte är klara utan att det kommer tillkomma ett antal spelare i lagen.
Jag kommer köra placering för placering där jag börjar i botten och går uppåt i tabellen.


Plats 9: Asplöven

Kommentar: Asplöven har tappat en hel drös med spelare till den kommande säsongen, bl.a poängkungarna Lagacé och Henrion. Man har fått in ett par intressanta spelare i Bromé och Frycklund fråm Västerås och även Simon Olsson från Lörenskog. Lägg därtill att man fått behålla den eftertraktade Sebastian Dyk! Truppen ser lite tunn ut och man har endast 3 backar på kontrakt just nu men man kommer fylla ut truppen med en hel del Luleåspelare kan jag tänka mig och med tanke på Luleås satsning tror jag man kan få in ett par vassa lirare.
Jag tror att man kommer bli ett mittenlag i årets hockeyallsvenska.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9. Asplöven
10. Oskarshamn
11. Timrå
12. Pantern
13. Almtuna
14. Sundsvall

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar