lördag 19 september 2015

Förlust igen för Hästen

Hästen spelade idag sin tredje raka bortamatch då man mötte Mora och det återigen förlust, 3-1.

Mora tog kommandot direkt i matchen och gjorde 1-0 och då hade det inte ens gått 2min av matchen.

1-0 stod sig till den tredje perioden och där kvitterade Hästen efter några minuter spelat genom Adam Schmidt i powerplay.
Mora skulle dock ta kommandot igen med 10min kvar att spela av matchen då Olov Lundqvist fick in pucken.
3-1 kom sedan i öppen kasse för Mora.

----

Klar bättring på Hästen den här matchen men så jäkla typiskt att släppa in 1-0 direkt in på matchen och få jobba i uppförsbacke.
Man lyckades tyvärr aldrig få med sig någon poäng på den här bortaturnén man haft med tre raka bortamatcher.

Nu väntar hemmamatch på Måndag då Sundsvall kommer på besök och då måste det bli tre poäng!