torsdag 17 september 2015

Förlust mot AIK!

Hästen förlorade kvällens match mot AIK borta med 4-3.

Många Hästen Fanz på plats och levererade som vanligt!

Hästen gjorde en helt okej första period där man även tog ledningen genom Tobias Liljendahl.
Men AIK kvitterade till 1-1 innan perioden var slut.

AIK tog kommandot direkt i andra perioden och gjorde 2-1 efter lite drygt 30sek spelat, och 3-1 kom några minuter senare.
Hästen skulle reducera efter en tilltrasslad situation till 3-2 genom Lukas Vopelka.
Sedan släpper Hästen in ett jävligt onödigt mål med sekunder kvar av perioden då en ensam AIK-spelare lyckas göra mål på när FYRA hästenspelare är i egen zon, helt otroligt!

I tredje perioden gjorde Hästen ett försök att komma ikapp och gjorde 4-3 genom Markus Gunnarsson. Men det blev inga fler mål i matchen och andra raka förlusten var ett faktum för Hästen.

----

Försvarsspelet är under all kritik den här matchen, man daltar för mycket med puck i egen zon, och man hade oerhört svårt att få tag på aikspelarna.
Det får inte gå till såhär om man inte vill tillhöra botten iår. Alldeles för lamt, måste våga smälla på!

Domarinsatsen ikväll var även den väldigt dålig enligt mig.
Hästen får absolut skylla sig själva för förlusten men man måste även kunna begära lite av domarna på den här nivån!
T.ex så åker Simon Löf på en utvisning för interference på målvakten helt horribelt, förstår inte var han hittar den? Har nog heller aldrig varit med om en domare som tagit så mycket dubbelutvisningsr under en match?