lördag 19 september 2015

Gameday borta mot Mora

Idag spelar Hästen sin tredje och sista bortmatch för den här veckan, man ska ta sig till Mora för att försöka vinna och samtidigt ge Mora sin första förlust.

Senast förlorade Hästen mot AIK med 4-3 efter en dålig försvarsinsats där AIK fick göra lite som de ville emellanåt.
Det har tränaren Micke Johansson sagt att det ska bli ändring på. Man ska hitta tillbaka till "tråkhockeyn" som var så lyckosam förra säsongen. Som det varit nu har Hästen öppnat upp sig mer och även blivit straffade för det i det defensiva spelet.

Morgan Hassel och Kalle Jellvert saknas sedan tidigare pga skador.
Jag kan även tänka mig att Axel Brage är tillbaka i kassen, dock så gjorde Linus Söderström en fullt godkänd insats senast!

Dagens motståndare Mora har inlett med två straffvinster och sen nu senast en kross med 7-1 hemma mot Oskarshamn. Man har inlett säsongen riktigt bra och har "flowet" just nu.
Man har två spelare i toppen av poängligan i serien, Patrik Karlkvist och Daniel Hermansson som båda står på 5 poäng efter 3 matcher.

Jag hoppas Hästen kommer spela tightare över isen och hålla ihop laget mer. Kanske inte så kul att titta på alla gånger när man kör "tråkhockeyn" men samtidigt är det poängen allt handlar om och man behöver en förändring i sitt spel.

16.00 är det nedsläpp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar