fredag 11 september 2015

Kvällens matcher

Då har de första matcherna spelats i hockeyallsvenskan för den här säsongen.
Det bjöds väl inte direkt på några skrällar.

AIK vände ett tidigt 0-2 underläge hemma mot Oskarshamn och vann tillslut matchen med 3-2. Starkt att vända ett så tungt och tidigt underläge i premiären som dessutom var på hemmais.
Noterbart var att AIK vann skotten i matchen med hela 32-13!

Leksand fick jobba hårt för segern hemma mot Timrå. De flesta trodde nog att matchen var avgjord när Leksand kunde sätta 3-1 i öppen kasse med minuten kvar av matchen. Men Timrå lyckades få till en reducering till 3-2 med 12 sekunder kvar av matchen och det blev lite nerv. Närmre än så kom man inte och Leksand tog en väldigt skön seger i premiären.

Sen då till den kanske mest ovissa matchen på förhand, Björklöven mot Västerås.
Det var en jämn kamp som stod och vägde länge i matche. Men två snabba mål i tredje perioden för Västerås avgjorde matchen, 0-2 till Västerås som tog en riktigt stark bortaseger. Desto tyngre för Björklöven som blev nollade i målprotokollet i hemmapremiären.

Imorgon är det nya matcher i hockeyallsvenskan som väntar.