lördag 10 oktober 2015

En pinne för Hästen

Vita Hästen förlorade kvällens match mot BIK Karlskoga med 3-2 efter förlängning.

BIK var det bättre laget inledningsvis av den här matchen och hade en 2-0 ledning efter den första perioden.
Men Hästen kom tillbaka och reducerade till 2-1 genom Adam Schmidt i powerplay.
2-1 stod sig inför den sista perioden och Hästen försökte och försökte men det köndes som att pucke inte ville in.
Hästen tog ut målvakten på slutet och med minuten kvar att spela kvitterade Hästen till 2-2 genom Wilhelm Westlund och matchen gick till overtime.
Där avgjorde BIK efter att Henrik Björklund gick runt kassen och som det såg ut sökte en passning, men den tog istället för en Hästenskridsko och in i mål.
3-2 BIK Karlskoga.

----

Synd att man nästan jämt ska hamna i underläge och få jobba i uppförsbacke.
Det är ändå starkt gjort att ta sig tillbaka in i matchen och utjämna till 2-2 på bortais.

En poäng är godkänt även om man alltid suktar efter 3 poäng.
Stark upphämtning som sagt!

Måste även berömma Hästen Fanz som höll igång matchen igenom och gjorde det riktigt bra!