fredag 20 december 2013

Intervju med Ex-Häst!

Nu var det dags för en spelarintervju igen, denna gången är det ex-hästen Jimmy Andersson som turen gått till. Här nedan kommer intervjun:


1. Många av oss Hästensupportrar tyckte att du var väl värd chansen att få spela i allsvenskan, hur kommer det sig att det blev just KHK?
- Anledningen till att det blev Karlskrona är ganska simpel, Stefan Bengtzen (sportchef i KHK) ringde mig och presenterade ett väldigt intressant upplägg för hur den här säsongen skulle se ut, vad som var tanken med mig, hur jag skulle spela osv. Upplägget kändes perfekt för min utveckling och det var inte så mycket att fundera på.

2. Ni började ju fantastiskt bra i serien, hur tycker du själv att det har gått för er? Och även dig själv?
- Ja det har väl gått lite över förväntan här i början. Laget känns fartfyllt och hungrigt. Framför allt har vi kul tillsammans, varje dag är rolig oavsett träning eller match. Jorå, för min egen del har del väl gått helt okej. Väldigt mycket upp och ner i början, men jag känner väl att jag har börjat hitta kontinuitet i mitt sätt att agera. 


3. Vad hade ni för målsättning innan säsongen? 
- Den officiella målsättningen är att vara bättre än förra året.

4. Hur trivs du med hockeyn i Karlskrona och även i staden?

- Jag trivs jätte bra i både laget och i staden. En liten och trevlig stad som passar mig och min familj perfekt.

5. Ingen "hemlängtan" till Norrköping?
 
- Haha, nja. Klart man saknar vännerna och så, men jag vet inte om det är hemlängtan.

6. Vad saknar du mest med Norrköping?

- Det jag saknar mest med Norrköping är nog själva staden. Jag har alltid gillat Norrköping som stad, där det finns precis allt man kan tänkas behöva.

7. Vad tror du om era chanser att ta en kvalserieplats och eventuellt ta klivet upp till SHL iår?

- Det är väl egentligen inget jag vill sia om. Vi tar en dag i taget och jobbar för att varje dag bli bättre. Självklart är SHL en dröm för hela föreningen men det gäller att vara ödmjuk och sträva efter att alltid bli bättre.

8. Och vad tror du om Hästens chanser iår att ta klivet upp? Har du sett några matcher med Hästen den här säsongen?
- Jag tror att Hästen har alla chanser i världen att gå upp i år. Jag har sett många matcher och det har ofta sett riktigt bra ut. Dock så skulle man behöva spela lite jämnare, kan tycka att det har sett lite ojämnt ut stundtals. Jag tror å andra sidan att det kommer bli bättre nu när matcherna börjar gälla lite igen. Jag tror och hoppas att Hästen tar klivet i år, det skulle både föreningen och staden må mycket bra utav. 


Stort tack för att du ville ställa upp Jimmy och lycka till i KHK!
- Inga problem, ställer mer än gärna upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar