fredag 20 december 2013

Plats 8 i Allettan Södra

Jag tänkte gissa mig till hur Allettan Södra kommer att sluta, och jag kommer att börja nedifrån och meddela vilka jag tror kommer på sista och 8:e plats. Sedan kommer jag ta ett lag per dag, så imorgon med andra ord meddelar jag vilka jag tror kommer 7:a.


Plats 8:

           Mörrum GOIS                 
Plats grundserie: 4:a
Tidigare serie: Division 1 F

Motivering: 

*Mörrum är det laget som går in med sämst resultat i sina senaste matcher känns det som.

*Man är ett bra och stabilt hemmalag men har inte övertygat på bortais under grundserien. Man har förlorat hela 7 matcher på bortais och har även minus i målskillnaden.

*Mörrum har 19.17% i powerplay vilket inte är godkänt enligt mig.

*I boxplay har man godkända 81,67%.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar