fredag 27 december 2013

Sehlstedt till Hästen

Nu är det officiellt, Vita Hästen förstärker målvaktssidan med att låna in Oskar Sehlstedt från Oskarshamn.

Därmed får Vita Hästen in en målvakt som man vet vad man får av.
Det var snack om Sehlstedt redan innan säsongen men det blev alltså ingenting då, utan han gick istället till allsvenskan Oskarshamn.

Därefter blev Oskar utlånad till Tranås och har gjort det bra där med en räddningsprocent på 91.15% och Tranås vann dessutom 8 av 10 matcher som Oskar stod i mål.

Nu blir det alltså istället Vita Hästen för hans del, vilket i sin tur verkar betyda att Joakim Strandberg som missat större delen av säsongen ännu inte är tillbaka och att man kanske inte ska räkna med något mer spel från hans sida den här säsongen.

Såhär säger Oskar själv om utlåningen till Div1hockey.se:
-Det ska bli riktigt kul att få komma till ett bra lag som har chans att gå långt. Jag trivdes bra i Tranås men matcherna efter jul är bättre i Allettan och att spela i Vita Hästen kommer att vara bättre för min utveckling, dels för matcherna och sen har dom även en målvaktstränare.

Jag själv tycker att det är en väldigt spännande målvakt, endast född 1992 och har en stor utvecklingspotential. Jag fick upp ögonen för honom i förra årets kvalserie då han stod i Piteå och gjorde det väldigt bra de matcherna jag såg när de mötte Hästen. Hade gärna sett honom i Hästen redan från start den här säsongen men nu blev det alltså nu istället. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar