måndag 2 december 2013

Skadeläget ljusnar?

Ja, Både Matushkin och Erkgärds klev av senast mot Mariestad pga skador.

Dock ser det inte ut att vara så allvarligt, i alla fall inte för Matushkins del.

Han beskrev skadan som att det var en spelare som landade på knät och han fick en liten lätt vridning. Maksim hoppas vara tillbaka i spel snart vilket är otroligt skönt om så är fallet.

Stefan Erkgärds däremot är det lite mer oklart kring. Han fick bryta matchen tidigt och det är tydligen domnande armar det handlar om. Han kan inte greppa klubban ordentligt. Det som oroar är att det tydligen har varit så ett tag och att det inte blir bättre. Men jag hoppas han är tillbaka snart, kanske redan mot Grästorp på onsdag?

Och som ni alla vet missar Linus Näsström resterande matcher av grundserien, till o börja med. Kan bli längre, ingen som riktigt vet men jag kan inte tänka mig att Näsa viker ner sig, han är en eiktig krigare! Efter säsongen krävs nog en operation för hans del.

Sen har vi ju Strandberg som varit skadad ett tag, vet inte riktigt hur det är med honom. Dock verkar det ju inte vara positivt om man räknar på hur många matcher han missat. Samtidigt innebär det ju förhoppningsvis att han kan vara tillbaka snart.

Sådär, nu fick ni en liten skaderapport!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar