lördag 25 januari 2014

10öringen/Sedelkampanjen!

Tänkte göra lite reklam här för 10öringen som Hästen powerteam invest dragit igång till enkronasmatchen mot Tingsryd den 2/2.

Såhär skriver man på sin hemsida:

Vi kör en ny runda med 10-öringen och vi börjar nu med att ta in anmälningar. I matchen den 2/2 tar nämligen Vita Hästen emot Tingsryd i sin Enkronasmatch hemma i Himmelstalundshallen.
Enkronan innebär att Vita Hästen med sponsorer bjuder alla besökare på inträdet, det blir således fri entré hemma mot Tingsryd den 2/2. Istället går Vita Hästens sponsorer in och betalar en krona per besökare, pengar som går direkt till HC Vita Hästen.
Supportrarna tänkte att även vi skulle göra en insats här, därför kör vi 10-öringen. Det innebär att var och en av oss, som privatperson, går in och skänker 10öre per åskådare till Vita Hästen. Himmelstalundshallen tar in ca 4.300 åskådare, det innebär att det högst kan bli fråga om 430 Kr som man betalar.
Det går även bra att ge mer än 10-öre om man vill det.
Får vi ihop 100 personer som skänker 430 kr så har vi sponsrat klubben med 43.000 Kr. En inte allt för stor kostnad för den enskilde, men ett rejält bidrag för klubben som strävar uppåt i seriesystemet. Så häng med du också, ta med dina vänner och hjälp oss hjälpa Hästen-Ställ upp på 10-öringen.

Sedelkampanj

Man kan skänka en valfri summa om vill istället för att lägga 10öre per åskådare. Detta alternativ finns då många inte vill eller tycker det är enklare på detta vis.
Alla bidrag är välkomna, från 50 Kr och uppåt.

Anmäl er på: hastenpowerteaminvest@vitahasten.se

O.B.S Anmälan är bindande, och glöm ej namn och telefonnummer.

Betalning sker efter matchen på BG: 882-7602

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar