tisdag 7 januari 2014

Björklund klar!

Christoffer Björklund blev som sagt presenterad idag, han lånas in till Vita Hästen resten av säsongen! Jag skrev om Björklund för ett tag sen men efter det har det varit lite tyst. Dock kände jag att Jensen&Erkki hade något på gång (skrev om det igår) och mycket riktigt var det så.

I Björklund får Hästen in en riktig spetsback, en back som har bra slagskott dessutom och används i powerplay! Så nu kanske det blir lite mer skott i powerplay gott folk, vet att det är många som klagat på det att man spelar runt pucken för mycket.

-----

Samtidigt fick Vita Hästen beskedet idag att Oskarshamn kallar tillbaka Oskar Sehlstedt eftersom Michal Zajkowski skadade sig igår för OIK och blir borta cirka 2veckor. Tungt för Hästen som nu med all sannolikhet får leta efter ny målvakt igen. Jag tror inte att man väntar 2 veckor och hoppas på att kunna ta tillbaka Sehlstedt. Den här sejouren blev nog inte som någon av parterna hade tänkt sig, Sehlstedt fick alltså endast stå halva matchen mot Åkers och sedan straffläggningen nu senast mot Skövde.

-----

Kan Axel Brage vara en het kandidat till att lånas in nu kanske? Ja jag tror det! Återstår att se hur hästen kommer att höra nu, om man kör på som tidigare år med en förstekeeper och en junior bakom eller om man väljer att plocka in en ny?

-----

Jag har även fått uppgifter om att Nyllet nu ska vara på väg till hästen igen och att man t.o.m ska vara muntligt överrens. Men det har varit så mycket turer fram och tillbaka kring Nyllet så jag personligen vet inte riktigt vart han kommer att spela framöver. Känslan säger ändå att Hästen är högaktuella!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar