måndag 6 januari 2014

Björklund - Ryktenas man!

Det är ingen hemlighet längre att Vita Hästen vill ha in Christoffer Björklund.
Nu har man även fått konkurrens av seriekollegorna Tingsryd och Vimmerby. Jag är inte speciellt förvånad över intresset kring västeråsbacken då han skulle vara en riktig spetsvärvning för alla div.1 klubbar!

Ryktena lär ju gå lös ännu mer att han är på väg bort från Västerås då han inte var med i dagens trupp mot Karlskrona. Frågan är nu bara, vad väljer han för utmaning om han väljer mellan dessa tre lag?
Vita Hästen som har stor press på sig att ta steget upp? Tingsryd som försöker komma tillbaka till Allsvenskan direkt? Eller Vimmerby som är en liten outsider? Vimmerby har dessutom ett antal Västeråsspelare i laget så det kommer bli intressant o följa den här utvecklingen. Kanske är det så att han väljer spel i något allsvenskt lag? Lär ju garanterat finnas intresse därifrån!

-----

Boka in söndagen den 2:e Februari redan nu! Då kommer Vita Hästen nämligen arrangera en Enkronasmatch mot Tingsryd! Snacka om att detta kan bli en riktig publikfest! Kan detta även locka fler supportrar från Tingsryd till matchen, och där alla tillsammans kan skapa just den publikfest som alla vill ha? Vem minns inte speciellt matchen mot Björklöven i kvalserien förra säsongen där himpa fullkomligen kokade!?

-----

Jag måste säga att jag blev imponerad av Fredrik Lindström i gårdagens match mot Skövde! Inte minst sekvensen där det blev gruff framför mål och där han tog hand om skövdespelaren på ett sätt som visar att det finns karaktär i Fredrik! Att komma in som "junior" och fullkomligt "lägga ner" skövdespelaren och sedan få stående ovationer av publiken på väg till båset måste känts ganska bra för Fredrik! Dessutom är han vårdad i sitt spel, spelar enkelt och försöker inte göra så svåra saker, precis vad jag tycker om hos en back, spela enkelt och resolut! Hoppas att hästen kan behålla honom resten av säsongen, en mycket bra back som har framtiden för sig!

-----

Sebastian Höglund tog ett kliv framåt tycker jag efter premiären mot Mariestad. Han kämpade och slet. Kändes som att han hittade mer rätt med Wille och Ottosson. Dock tror jag inte att det är den spetsvärvning som Hästen hoppas kunna få in, utan de tog tillfället i akt att behålla honom med tanke på läget i truppen.

-----

Återstår att se om det händer något nu snart kring nya spelare till Hästen. Jag tänker då främst på Björklund och Nyllet. Men det känns som att Jensen&Saramaa håller på nåt, stämmer min magkänsla mån tro?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar