söndag 5 januari 2014

Förlust mot Skövde!

Vita Hästen förlorade idag hemma mot Skövde med 2-3 efter straffar.

Hästen började annars matchen bra, satte press på Skövde direkt och visade vägen! 1-0 kom också efter 4,50 genom Marcus Eriksson med ett snyggt handledsskott i bortre krysset.

Skövde fick sedan ett PP och gör 1-1 mycket snyggt genom Henrik Thegel.

Efter 1-1 målet tycker jag att Hästen tappar i stort sett allt spel och man får aldrig igång spelet igen.

Man tar dock ledningen igen med 2-1 efter en målvaktsretur genom Sebastian Höglund i andra perioden.

Skövde kom dock tillbaka återigen och kvitterade i början av tredje perioden genom Robin Klasson.
Matchen gick sedan till straffar där Skövde sätter 2 av 3 medan Hästen endast sätter en straff och därmed gick 2 poäng till Skövde och 1 poäng till Hästen.

Man jobbar och försöker men det såg segt ut idag och mycket felpass. Inget fysiskt spel över huvud taget i stort sett och det såg som sagt bara allmänt segt ut. Skövde i sin tur gjorde det mycket bra och "grisade" till det och gjorde precis det man skulle göra. Dessutom har man en jävligt duktig målvakt i Johannes Jönsson som såg riktigt stabil ut och det smittar av sig till övriga i laget när man har en sån pass bra målvakt!

Bara ta nya tag för Vita Hästens del och dra ett streck över den här matchen, man ligger tvåa i serien efter just Skövde. Nästa match är på onsdag borta mot Mörrum.

----

Och sedan en sista sak, ni supportrar får givetvis vara besvikna över förlusten och spelet men att säga att "folk ska avgå", "folk ska lämna", "nu kan man glömma allsvenskan".. Snälla säger jag, man har spelat 2 matcher i Allettan och har 4poäng och ligger tvåa i serien. Jag hade också hoppats på 6 poäng på de två första matcherna men än så länge är det ingen fara. Många matcher kvar och mycket poäng att spela om, Allettan Södra är ingen dans på rosor om man säger så. Det är 8st bra lag med i serien och är man inte tillräckligt hungriga och på tårna så kan det går såhär som det fick idag. Man fick ändå med sig en poäng och det är bättre än ingen. Alla ska givetvis få ha sin åsikt men vissa vräker bara ur sig kommentarer när det går dåligt och man ser er aldrig när det går bra för laget? Kom igen nu och stötta laget även när spelet inte sitter där och poängen uteblir. Man kan inte bara stötta laget och tycka att allt är bra när man vinner, man måste även finnas där och försöka hjälpa grabbarna i laget när det går tungt, som t.ex idag!

Sådär, nu fick jag ur mig det också, gilla mitt resonemang eller inte. Det är min åsikt i alla fall!

----

Övriga resultat Allettan Södra:

Tingsryd - Helsingborg 7-2
Vimmerby - Kallinge 4-3
Mörrum - Mariestad 2-4

Tabellen Allettan Södra:

1Skövde IK21107:3 (4) 52HC Vita Hästen21106:5 (1) 43Tingsryds AIF21018:6 (2) 34Kallinge-Ronneby IF21017:6 (1) 3
5Mariestad BoIS HC21016:6 (0) 36Vimmerby HC21015:5 (0) 37Helsingborgs HC21014:8 (-4) 38Mörrums GoIS IK20024:8 (-4) 0
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar