tisdag 21 januari 2014

Omgång 8 imorgon!

Tänkte dra lite tankar kring matcherna imorgon som spelas i Allettan Södra!

Hur tror du morgondagens matcher slutar?Mörrum - Kallinge/Ronneby  2
Senaste mötet: Kallinge/Ronneby-Mörrum 4-2
Kommentar: Mörrum dras med skadeproblem och det blev inte bättre när Henric Andersén skadade sig senast mot Skövde och riskerar att missa hela säsongen. Det innebär att man nu ska släppa fram 15-årige Malcolm Zander till morgondagens match, väldigt kul att man vågar släppa fram yngre spelare men samtidigt är det ett frågetecken kring truppen?
Kallinge däremot går som tåget, man vann senast mot Hästen borta och jag tror man kommer fortsätta på vinnarspåret. Tror på en bortaseger här, 2-4 till Kallinge.

Vimmerby - Helsingborg  1
Senaste mötet: Helsingborg-Vimmerby 2-1
Kommentar: Björn Jonasson gör comeback i hemmalaget efter lång skadefrånvaro, ska bli intressant o se hur mycket speltid han får och vad han kan åstadkomma. Detta känns som en match som Vimmerby ska och måste vinna om man ska haka på topplagen.
Helsingborg är seriens sämsta bortalag och jag tror man kammar noll här med. Detta blir en hemmaseger, 5-1 Vimmerby.

Tingsryd - Skövde  1
Senaste mötet: Skövde-Tingsryd 4-1
Kommentar: Tingsryd vann senast mot Vimmerby hemma och känns lite på gång. Man ligger på den så viktiga fjärdeplatsen för tillfället och det känns som att detta är en match som måste vinnas för att fortsätta vara med där uppe.
Skövde däremot har tappat allt och ligger sist i tabellen. Man har seriens bästa målvakt i Johannes Jönsson men han saknades senast och det blev förlust mot Mörrum hemma med 3-5. Tror att uppgiften blir för tung här för Skövde. Tror på Tingsrydvinst 4-2.

Vita Hästen - Mariestad  1
Senaste mötet: Mariestad-Vita Hästen 2-4
Kommentar: Vita Hästen har inte övertygat hemma i himpa och nu är det dags att visa hemmapubliken vad man kan. Man förlorade senast mot Kallinge hemma och nu krävs en uppryckning mot serien positiva överraskning Mariestad.
Mariestad är som sagt största överraskningen hittills i serien och har gjort det mycket bra. Man ligger på tredje plats i serien. På förhand är detta kanske inte en match som Mariestad ska vinna, och jag tror att man kommer möta ett väldigt revanschsuget hemmalag efter förlusten mot Kallinge senast. Detta blir hemmavinst, 5-2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar