lördag 8 februari 2014

Bäst i Allettan hittills!

Tänkte göra en bedömning enligt mig på de fem bästa spelarna i Hästen under Allettan med två omgångar kvar.

Bedömningen blir 5 hästar ner till 1 häst där 5st givetvis är bäst.

5 hästar: Morgan Hassel
Kommentar: Morgan har enligt mig tagit ett stort kliv framåt gentemot grundserien. En av de mest stabila backarna vi har och gör sällan en dålig match! Har dessutom +7 i +/- statistiken. Riktigt bra värvning från Kallinge/Ronneby.

4 hästar: Christoffer Björklund
Kommentar: Christoffer lånades in från Västerås och har övertygat stort på mig. Precis en sådan spetsback som man ville få in i laget. Har hittills 10assist i Allettan men väntar fortfarande på första målet.

3 hästar: Henrik Bankelius
Kommentar: Banka står hittills på 13 poäng i Allettan, 5+8. Är bäst i Hästen med +9 i +/- statistiken vilket är grymt bra. Har på sistone fått lira med Sama och Macke och de verkar hitta varandra väldigt bra. Bankelius är en spelare som alltid jobbar stenhårt både framåt och bakåt!

2 hästar: Marcus Eriksson
Kommentar: Ja vad ska man säga, fan vad skönt det är att Macke är hemma igen! Har stått för 18poäng på 12 matcher vilket är jäkligt bra och ligger med det tvåa i hela poängligan i Allettan Södra!

1 häst: Jesper Samuelsson
Kommentar: Jeppe har varit assistkung i Allettan Södra än så länge med sina 13assist. Fick äntligen spräcka målnollan i matchen mot Helsingborg och står alltså på 1+13 hittills. Fungerar otroligt bra med Macke och dessa herrar kommer man nog inte sära på i första taget!


Ja detta var min bedömning på de fem bästa spelarna än så länge, hur skulle du ranka de fem bästa i Hästen under Allettan?

1 kommentar:

 1. 5: Bankelius
  4: Hassel
  3: Björklund
  2: Macke E
  1: Peter Nylander (höjt sig otroligt mycket)

  SvaraRadera