fredag 7 februari 2014

Lite allt möjligt!

Tyvärr har det varit dålig uppdatering här på bloggen nu de senaste dagarna och det ber jag om ursäkt för. Dock har det o göra med att man jobbar som man gör och ibland finns det helt enkelt inte tid till att uppdatera hela tiden med tanke på arbetstider. Men hoppas ni respekterar det. Uppdaterar bloggen när man kan.

----
Nyllet har som sagt "dragit" till AIK nu för ett provspel. Får se vart det utmynnar. Han har en match kvar där nu, den mot LHC. Efter det kommer AIK ta ett beslut hur de vill göra, man hoppas nästan att det går dåligt för honom men samtidigt så vill jag ha killar i laget som verkligen vill spela för klubben!

----
Mariestad gjorde häromdagen en mycket viktig påskrift med poängkungen Eddie Davidsson. Att man redan nu kunnat säkra upp honom för framtida säsonger är riktigt vra för skaraborgarna. Med tanke på Eddies säsong poängmässigt kunde han nog väntat lite för att få erbjudanden av andra klubbar, kanske AS-klubbar t.o.m men han visar hjärta och stannar alltså!

----
Mitt förtroende för nuvarande styrelsen i Hästen blev ju inte svagare direkt efter att de gått ut med exakta siffror på skulder osv. Att man kunnat minska skulderna med nästan 1,5 mille är riktigt bra! Synd att inte mer företag ställde upp på enkronan bara men det är som det är nu. Hoppas supportrarna fortsätter att ställa upp nu och fortsötter att gå på matcher osv. Och en eventuell kvalserie för hästens del skulle vara guld värd!

----
Det är ju som sagt uppehåll nu fram till den 12:e Februari. Och just nu händer det väl inte så mycket. Kommer att köra ett inlägg i helgen där jag tar upp ett X antal spelare i laget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar