fredag 14 februari 2014

Dags för publikfest igen!

Snart är det äntligen dags för en riktig publikfest igen! Det är nämligen T3 som just nu drar ihop folk för att stötta Hästen på läktaren i kampen om en allsvensk plats.Just nu i skrivande stund är det oklart när detta kommer att ske, det beror helt och hållet på om Hästen tar sig till PO2 eller PO3.
Tar man sig till Playoff2 kommer evenemanget att ske 1/3 då första hemmamatchen är, skulle man vinna serien och ta sig till Playoff3 kommer detta ske på första hemmamatchen 7/3.

Vi minns väl alla vilket tryck det var i Himpa i matchen mot Kiruna i PO3 förra säsongen och även mot Björklöven i kvalserien!?

Man kommer att samlas på T3 innan matchen för mat&dryck, sedan kommer det att gå bussar direkt upp till Himpa.
Det kommer att erbjudas ett paket med matchbiljett, käk på T3 innan match och buss upp till himpa. Har man redan biljett så erbjuds man självklart käk på T3 och buss upp till Himpa.

Ju fler som hoppar på det här desto roligare! Man vill toppa förra säsongens evenemang och man kommer även ha en bättre dialog med HästenFanz denna gången för att skapa så bra stämning som möjligt i hallen.
Det kommer finnas plats för ungefär 170pers på T3 för det här erbjudandet.

Den här gången vill man överträffa trycket som var i himpa förra gången och det är bara alla vi tillsammans som kan fixa det så nu sluter vi upp Norrköping och stöttar Hästen!!

Man kommer att återkomma med pris på erbjudandet och även mer info när det är klart vilken dag man ska spela.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar