lördag 15 februari 2014

Övergångar

Ja som ni sett börjar det nu hända grejer vad gäller övergångar i hockeyn. Tänkte ta upp ett par här:

Erik Rosén har alltså gått från Skövde till Östersund som har gått vidare till PO1. En stor överraskning för mig vad gäller klubbvalet men det är ju en stor utmaning han har framför sig i nya klubben. Avtalet gäller säsongen ut för Rosén.

----

Johan Erkgärds presenterades alldeles nyligen av Nyköping som nyförvärv. Det är externa finansiärer som går in och betalar så man riskerar inte ekonomin på något sätt. En mycket bra värvning och NH kommer säkert få mycket nytta av Johan!

----

Tim Harrysson som är målvakt i Kumla har blivit utlånad till allsvenska Mora. Han kommer främT vara en backup till Armalis i Moramålet.

----

Ja det är många fler övergångar som skett, kommer fylla på med tiden..

5 kommentarer:

 1. Betyder detta att Hästen inte kommer värva? Eller att de inte tänker sig att värva från div1, imorgon kl.16 spelas sista omgången för de som spelat klart, antar att man måste göra klart innan dess?
  Så om hästen värvar så är det antingen spelare utan kontrarkt, eller från högre serier, sen kan det ju vara spelare som från lag vars säsong fortsätter ett tag till i div1, men det är väl inte så troligt...

  SvaraRadera
 2. Känslan är att Hästen inte kommer värva något och skulle det vara så, så ska det vara en spelare som spetsar till truppen, inte någon breddvärvning.

  SvaraRadera
 3. Lär ju vara en spetsspelare om något. Och det kanske gör att man väntar till nästa vecka rent av ? För att verkligen få in en joker.

  SvaraRadera
 4. Håller med dig JK, man avvaktar nog vad som händer i AS

  SvaraRadera
 5. Lhc släpper erik lindhagen. Ryktaas att han är smygfantast av hästen.... höhöhö

  SvaraRadera