söndag 9 februari 2014

Ex-Häst på väg tillbaka?

Ja det går ju som sagt lite rykten nu, fick reda på nyss från en väldigt trovärdig källa att Hästen har kontaktat Erik Rosén angående att eventuellt komma tillbaka till norrköpingsklubben.

Erik spelar ju som bekant i Skövde som är avhängda i Allettan Södra och inte har något mer att spela för mer än hedern. Erik har gjort en stabil säsong i Skövde och varit en av lagets viktigaste och bästa spelare under säsongen.

Jag skulle gärna se Rosén i laget igen, en kille som jobbar hårt i alla byten och som även vågar använda sin kropp. Senast han var i Hästen kunde han göra lite halvgalna dragningar och passningar men samtidigt den kämparglöden som han visade upp var otrolig.

Återstår som sagt att se vad som händer här nu framöver, jag skulle i alla fall välkomna Erik med öppna armar!

----

Sedan har det ju även gått lös ett rykte vad gäller att Henrik Thegel skulle vara aktuell från Skövde även han. En spelare som jag diggar ganska mycket, han vet vart målet finns och har ett giftigt skott!

Kan det med andra ord bli två skövdespelare till Hästen framöver?

8 kommentarer:

 1. Rosén vore ett bra tillskott. Gillade honom under tiden i Hästen, men som sagt några galna dragningar ibland. Men sist när Skövde besökte Himpan så tycker jag han var bland de bästa på isen.
  Thegel har inte jag sett så mycket, men ska man gå efter statistiken så är det helt klart en intressant spelare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rosén har nämnt för mig tidigare under säsongen att han utvecklats en hel del i skövde med stort stort förtroende och närmare 30min speltid i vissa matcher. Och att han lärt sig av misstagen och det ojämna spelet han hade i hästen ibland.

   Radera
 2. Vill Rosén själv hit då
  //Tette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han verkligen gillade att spela för hästen och tyckte om fansen! Sen var han besviken på att förhandlingarna blev som de blev men det är säkert något man kan lägga bakom sig.

   Radera
 3. Det låter bra Mattias. Snackar du med han igen så kan du hälsa att det märktes att han utvecklats en hel del. Tyckte han stod rätt hela tiden.
  Men frågan är som sagt om han vill hit?

  SvaraRadera
 4. Rosen är väl en av skövdes absolut bästa backar och kan def. se honom fungera i en lina i hästen. Och tja, att förhandlingar strandar är ju som det är, men släpper man lite av stoltheten lär han ju bara tjäna på det. Fortsätta säsongen i förhoppningsvis en kvalserie mot allsvenskt motstånd är ju skyltfönstret uppåt. Tar man inte chansen när man får den, får man väl fundera på varför man fortfarande satsar på hockeyn. :)

  SvaraRadera
 5. Han platsar inte i dagens hästen!! Vart ser ni honom ta plats bland de 3 första backparen???????

  SvaraRadera
 6. Hoppas han värvas hit som hårt Checkande forward om han nu kommer! Vi behöver energi framåt!!!

  SvaraRadera